Speciale supermarkt voor senioren

0
358
65plusfit-supermarkt

In september plant de Franse supermarktgroep de opening van een seniorenwinkel onder de naam ‘Bien Chez Moi’. Die zal een combinatie van producten en diensten aanbieden op maat van een oudere klantengroep.

Actieve senioren

De winkel voor ‘actieve senioren’ zal ongeveer 200 m² groot zijn en komt in de winkelgalerij van de Intermarché in Flers (Normandië). Vorige week organiseerde de retailer daar al een workshop met senioren uit de streek, meldt de regionale krant Ouest France. Zij mochten zich onder andere uitspreken over de naam van de winkel, het logo, het aanbod en de geplande diensten. Ze werden ook gepolst naar hun bereidheid om te betalen voor het serviceconcept.
Bien Chez Moi wil namelijk een combinatie aanbieden van vernieuwende producten en activiteiten zoals aangepaste voeding, dieetadvies, kooklessen, sportsessies, administratieve hulp, maar ook het begeleiden van senioren bij het boodschappen doen bijvoorbeeld. Intern werken de musketiers al een vol jaar aan de voorbereiding van de winkelopening. De komende weken wordt de nieuwe winkelformule verder verfijnd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in